VANDAAG

22 april (2024)

Vrijwilligers & donateurs

Anderhalf etmaal ben ik omgegaan - mijzelf ontkomen, eindelijk mijzelf - dolend en dromend in een kleine stad, waar àlles stem kreeg, àlles open ging. Steeds wetend: zó kan het maar éénmaal zijn
uit:dolen en dromen
Ida Gerhardt

Gelooft u net als Stichting Zutphen Literair in de kracht van literatuur?
Vindt u het ook belangrijk dat er in onze stad het hele jaar door een gevarieerd en interessant programma wordt aangeboden, waarin zoveel mogelijk aspecten van literatuur aan bod komen?

Met hulp van onze vrienden en met vrijwilligers en donateurs kunnen wij verder werken aan een klimaat in Zutphen waar literatuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen.
Als vrijwilliger kunt u bijvoorbeeld helpen bij de organisatie van evenementen, voorstellingen en lezingen, of bij de kaartverkoop. Ook hebben wij dringend behoefte aan iemand die voor ons de social media kan onderhouden. En wie wil onze verhalenautomaat beheren en de verplaatsing naar verschillende locaties regelen? We horen heel graag van u/jou!
Als donateur kunt u ons helpen nieuwe initiatieven te steunen en grotere evenementen op poten te zetten waardoor Zutphen als literaire stad op de kaart kan komen. Stichting Zutphen Literair heeft de ANBI-status, dus donaties kunnen fiscaal worden afgetrokken.

Wilt u ons helpen als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op: info@zutphenliterair.nl
Wilt u ons liever steunen als donateur? Stort dan uw donatie op NL28 SNSB 0320 1319 55 t.n.v. Stichting Zutphen Literair, en vermeld daarbij ‘Donatie’.
Bij voorbaat dank!

 

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

×